Pytania ani testy nie działąją !! NIE wyświetla się (29 sty 2017, o 13:00)

sojersonn_U657612
Posty: 2
Rejestracja: 27 gru 2016, o 13:43
Witam. JAkiś czas temu wykupiłem pakiet na 3 miesiące. Do tej pory wszystko działało poprawnie. robiłem pytania działami i egzaminy. od wczoraj żaden filmik nie działa ani zdjęcie. Pytania wyświetlały się normalnie, czas leciał ale nie było widać ani filmiku ani zdjęcia. dziś już nawet nie da rady włączyć żadnego testu. włączam dany dział i wyświetla się okienko startu ale nie da rady nawet kliknąć ROZPOCZNIJ. Reinstalowałem Mozillę do najnowszej wersji i nic. Pobierałem najnowszą Operę i Google Chrome i to samo. Korzystam z laptopa i niemam pojęcia co jest grane??? dodam że próbowałem wyłączać antywirusy i dalej to samo. Egzamin się zbliża a tu lipa. co jest nie tak? pomocy
Załączniki
mozilla.png
screen z mozilli
mozilla.png (110.57 KiB) Przejrzano 249 razy
opera.png
screen z opery
opera.png (99.73 KiB) Przejrzano 249 razy

Re: Pytania ani testy nie działąją !! NIE wyświetla się (2 lut 2017, o 13:07)

Awatar użytkownika
ZdamyTo_U1188
Posty: 814
Rejestracja: 13 kwie 2012, o 11:46
Uruchamiasz testy w starej grafice. (poprzednia szata graficzna). Testy są tutaj: https://www.zdamyto.com/nowe_testy_prawo_jazdy

Pozdrawiamy

Re: Pytania ani testy nie działąją !! NIE wyświetla się (9 wrz 2017, o 23:34)

Eryk_U549501
Posty: 1
Rejestracja: 25 cze 2016, o 13:31
Witam.
Mam dokładnie ten sam problem. Przyciski się podświetlają ale nie są aktywne... Próbowałem na różnych przeglądarkach uruchomić testy ale efekt jest wszędzie taki sam. Dodam, że kiedyś nie miałem takiego problemu.. :(

Re: Pytania ani testy nie działąją !! NIE wyświetla się (20 paź 2017, o 15:29)

Nix4_U765891
Posty: 1
Rejestracja: 6 sie 2017, o 11:02
Proszę o pomoc mam ten sam problem mianowicie próbowałem na Operze, Mozilli, Chrome i nigdzie nie mogę włączyć testów, dla zdziwienia na Explorerze potrafię ale dojdę do 3 pytania i filmik się nie może odtworzyć...

Naprawdę nie mam pojęcia co jest grane jeżeli ktoś jest w stanie mi pomóc to dziękuje.
Na koniec dodam zdjęcie (żadne klikanie start, czy skrót s nic nie reaguje)

Obrazek

cron