Witam. Przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam na odpowiedz, lecz nie zawsze tutaj bywam. Jak wygląda hmm. Na pewno nie bierzcie żadnych tabletek przeciw stresowych, bo one szkodzą niż pomagają. Najlepiej dzień przed się wyspać, pogadać z kimś ewentualnie posłuchać muzyki. Jeśli Kursant trafil na dobrą szkole to powinien zdać bez problemu. Ja się stresowalam przed egzaminem czy poradzę sobie z różnymi sytuacjami na drodze podczas Egzaminu.
Trzeba też pamiętać,że Egzaminator tez człowiek i ma swoje zmienne nastroje, które trzeba hmm z nimi poradzić przez te kilka minut. I uważać na ronda, żeby nie wymusić. Lepiej się zatrzymać i przepuścić niż wjechać. I uważnie słuchać jakie dawaja polecenia, bo niektórzy cicho mówi. I jeszcze raz się powtórzę wyspać się

i coś zdrowego zjeść. Wiem, że mi samej twraz łatwo mówić, ale to z moich doświadczeń. AA i nie słuchać kto jakim jest Egzaminatorem, bo to też zaszkodzi. I uważajcie na niekotre samochody. Chodzi o to, że trzeba dodać więcej gazu... Co raczej większość może i tym się domyśleć. W razie pytań proszę zadawać. Na tyle ile mogę...